Košarica 0 x

Dostava

Pošiljke šaljemo određene dane svakog tjedna (najčešće ponedjeljkom i utorkom) kurirskom službom (GLS)

Dostava je besplatna za narudžbe vrijednosti iznad 300,00 kn.

Troškovi dostave:

– narudžba do 299,99 kn – trošak 35,00 kn    

Rokovi isporuke?

Naručene artikle šaljemo GLS dostavnom službom kao paket. Sve narudžbe zaprimljene do ponedjeljka u 12.00 obrađuju se i šalju u dostavu istog dana, što znači da su na Vašoj adresi u utorak ili srijedu. Sve narudžbe zaprimljene nakon ponedjeljka u 12.00 sati obraditi će se i poslati u dostavu idućeg ponedjeljka.

Iznimno, uslijed nedostatka pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših dobavljača, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila.

U slučaju da za pojedino mjesto nije moguća dostava GLS službom, dostava će biti izvršena putem pošte, u dogovoru s kupcem.

 

ADRESA ISPORUKE

Molimo da za adresu isporuke navedete onu na kojoj netko može preuzeti pošiljku radnim danom do 16:00. To može biti vaša adresa na poslu, adresa susjeda i sl. U obrascu narudžbe ostavite kontakt broj na koji vas se može dobiti.

 

PRIJENOS VLASNIŠTVA  I OBVEZE KUPCA

Prijenos vlasništva nad naručenom robom nastaje u trenutku predaje pošiljke dostavnoj službi.

Studio Aromedica d.o.o. nije odgovorno u slučaju da niste unijeli adresu dostave ispravno, te iz tog razloga paket nije došao na odredište. 

U slučaju da kupac nije prisutan na adresi dostave, odgovornost je Kupca preuzeti paket u poslovnici u vremenskom razdoblju koje određuje dostavna služba. Ukoliko ne preuzmete paket u vremenskom periodu koji određuju GLS i Hrvatska pošta (obično 5 dana) bez obzira na razloge ne preuzimanja i paket bude vraćen pošiljatelju, zadržavamo pravo da naplatimo troškove slanja i povrata paketa kao i troškove  ponovnog slanja paketa na željenu adresu.

Kupac treba osigurati informacije o adresi za dostavu i drugim detaljima vezanim uz dostavu. U slučaju odsustva takvih informacija, Prodavatelj će organizirati dostavu robe na najbolji način, ali tada ne prihvaća bilo kakvu odgovornost vezano za rok isporuke i rizike dostave.

X